Klantreactie: Jojanneke

Ik ben bijna 6 jaar geleden bij Fit en Gezond begonnen. Mijn doelstelling was ontspanning door inspanning. Een uitlaatklep en een fysieke tegenhanger naast een mentaal intensieve baan en een druk leven. En dat gaat goed! Naast personal training volg ik op dit moment de Insane, Puur Kracht, BBB en Pilatestrainingen, alles bij elkaar 4-5x per week. Dat is best intensief, maar iedere training doe ik nog steeds met evenveel plezier. Er komen regelmatig nieuwe trainingsvormen bij en in de PT weet Anthony me continu uit te dagen, te prikkelen en te verrassen met nieuwe workouts. Gelukkig heb ik ook geleerd om op tijd rust te nemen 😉. De begeleiding is persoonlijk en professioneel en er is altijd aandacht voor wat ik op dat moment nodig heb, zowel in aanpassing bij beperkingen als bij extra uitdaging en het verzwaren van oefeningen. Ook bij blessures is er goede begeleiding. De combinatie van fysiotherapie en sportschool is prettig, omdat hersteltrainingen direct afgestemd kunnen worden en ook de fysiotherapeuten begrijpen met welke trainingen of oefeningen ik pijnklachten ervaar.
Het sporten en een gezonde levensstijl in het algemeen is een belangrijk onderdeel in mijn leven. Ik sport graag bij Fit en Gezond en blijf dat hopelijk nog lang zo doen!