Klantreactie: Erik

Sinds 2018 ben ik actief bij Fit en Gezond en dit bevalt mij heel goed. Ik vind het heerlijk om te sporten en dan met name het hardlopen, dit is dan ook hetgeen waarop ik mezelf graag focus. Toen ik begon bij Fit en Gezond moest ik het hardlopen weer vanaf 0 oppakken. Binnen een jaar heb ik het voor elkaar gekregen om 10 km te kunnen lopen binnen een uur. Daarbij zit ik nu lekker in mijn vel en voel ik mezelf fit. Naast de hardlooptrainingen neem ik deel aan andere small group trainingen, vooral de circuit training. Zo af en toe doe ik ook Personal Training. Mocht het een keer nodig zijn, dan maakt ik ook gebruik van de aanwezige fysiotherapie. Op alle vlakken krijg ik kundige begeleiding. De trainers weten precies waar ze op moeten letten en geven mij daarbij ook advies om mijn doelen te behalen, voornamelijk gericht op het hardlopen. Vanaf dag één is de gezelligheid en de ongedwongen sfeer duidelijk merkbaar. Daarbij vind ik de kleinschaligheid erg prettig, de persoonlijke aanpak werkt voor mij.